Illuminated Aerial Hoop

is een innovatieve lichtring, die voorzien is van talloze bedienbare led-lichtjes. Door het combineren van moderne lichttechniek met de elegantie en dynamiek van luchtacrobatiek zijn wij erin geslaagd om een sensationeel visueel spektakel te creëren.

De luchtdanseressen zorgen met hun soepele bewegingen voor een adembenemende show hoog in de lucht. Ze zweven moeiteloos door de Illuminated Aerial Hoop en hun choreografie vormt een mooi, organisch geheel met dit opvallende object.

Alle led-lichtjes van de Illuminated Aerial Hoop kunnen afzonderlijk van elkaar worden verlicht! Zo variëren de lichteffecten van dynamische urbaan led-ritmes tot zachte en mystieke kleurgolven. Alle lichten kunnen op afstand worden bediend, waardoor de show altijd en op elke plek kan plaatsvinden.          

Illuminated Aerial Hoop is geschikt voor een internationaal publiek van alle leeftijden en kan worden aangepast aan elk willekeurig evenement. Dus boek onze show voor een werkelijk onvergetelijke ervaring!

Benodigde techniek

Als ophangpunt is een mobiele ophangpunt het meest geschikt. Voor binnen optredens is het een motortakel of een lier en voor buiten evenementen bijvoorbeeld een kraan.

• een hoogte van minimaal 3.00 m 

• onder 6.00 m kan een vaste punt voldoende zijn

• vanaf een hoogte van 6.00 m moet het punt mobiel zijn

• een vrij, vlak en bespeelbaar vloeroppervlak van Ø 2.00 m

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Download techische rider
Geen evenementen gevonden!
Geen evenementen gevonden!