Naast algemene acts hebben wij veel seizoensgebonden shows op het gebied van acrobatiek, dans en luchttheater. Vraag gerust informatie aan over onze illuminated acts of thema evenementen. 

Flying Artwork staat met haar jarenlange ervaring en het produceren van vele ‘high-profile’ shows in de evenementen & festival wereld voor hoge klasse en originaliteit van luchtacrobatiek, show-design en uitvoering. Wij leveren sterke event-belevenissen die uniek en custom-made zijn. Onder onze klanten bevinden zich ook verscheidene VIP’s.

Een groot deel van onze shows is maatwerk. Bedrijven doen vaak meerdere malen zaken met ons omdat we een hoge score van tevredenheid hebben en we daarbij elke keer weer een uniek concept neerzetten. De shows van ons artiestenbureau inspireren het publiek op indrukwekkende & gepassioneerde wijze. Met zeer sterke en buitengewone show producten die goed passen bij het betreffende event, geven wij extra kracht en diepte aan de boodschap die de klant wil uitdragen.

Flying Artwork is als artiestenbureau gespecialiseerd in zogenaamde high-light shows: openingshandeling, afsluitingen, gala’s, evenementen, presentaties, beurzen, congressen, concerten, kerstshow, gala dinner’s, feestdagen etc.

    Op zoek naar de perfecte show act ?
    LAAT HET ONS WETEN

    Uw gegevens:
    Uw event:


    Vertel ons meer: