Flying LedDiamond

is een innovatief kunstwerk in de vorm van een diamant, dat voorzien is van talloze bedienbare led lichtjes. Door het combineren van moderne lichttechniek met de elegantie en dynamiek van luchtacrobatiek zijn wij erin geslaagd om een sensationeel visueel spektakel te creëren.

Onze luchtdanseressen zorgen met hun soepele bewegingen voor een adembenemende show hoog in de lucht. Ze zweven moeiteloos door de Flying LedDiamond en hun choreografie vormt een mooi, organisch geheel met dit opvallende en unieke object.

Alle onderdelen van de Led Diamond kunnen afzonderlijk van elkaar worden verlicht! Zo variëren de lichteffecten van dynamische urbaan led-ritmes tot zachte en mystieke kleurgolven. Alle lichten zijn ingebouwd in de Diamant zelf en kunnen op afstand worden bediend. Hierdoor functioneert de Diamant helemaal onafhankelijk, waardoor de show altijd en op elke plek kan plaatsvinden.

De Flying Led Diamond show zal op iedereen veel indruk maken, maar het zou zomaar kunnen dat  een optreden van onze danseressen niet nodig of mogelijk is. Geen probleem! De Flying Led Diamod kan namelijk ook afzonderlijk worden ingezet, als een schitterend decoratief kunstobject.

Flying Led Diamond is geschikt voor een internationaal publiek van alle leeftijden en kan worden aangepast aan elk willekeurig evenement. Dus boek onze show voor een werkelijk onvergetelijke ervaring!

Flying Led Diamond

Benodigde techniek

Als ophangpunt is een mobiele ophangpunt geschikt. Voor binnen optredens is het een motortakel of een lier en voor buiten evenementen bijvoorbeeld een kraan.

• een hoogte van minimaal 6.00 m 

• een vrij, vlak en bespeelbaar vloeroppervlak van Ø 3.00 m

• trekkracht ophangpunt: 1000 kg

• lengte act: 5 – 20 min

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Download technische rider
Geen evenementen gevonden!
Geen evenementen gevonden!