Tissue ACT

Wilt uw een professioneel luchtacrobaat voor een adembenemend voorstelling in de doeken boeken? Een Tissue of Doeken act is een voorstelling waarin de acrobate zich hoog in de lucht tussen twee doeken bewegt, danst en spectaculaire balans- en luchtacrobatiek laat zien.

Deze krachtige solo acts trekken de aandacht en zetten de toon op uw evenement.

Vanuit de hoogte voert de acrobaat aan doeken spectaculaire choreografieën uit, begeleid door (desgewenst Live!) muziek en eventueel (film)projecties voor een extra boeiend schouwspel.

Muziek en eventuele visuele effecten zijn af te stemmen met maatwerk op het thema of de sfeer van uw evenement. Flying Artwork beschikt over een groot repertoire aan muziekgenres en showstijlen, passend voor ieder evenement en aan te passen aan uw wensen.

Door onze jarenlange ervaring passen wij onze bestaande acts met gemak en erg mooi aan op bijvoorbeeld: De  Feestdagen en speciale Thema’s. 

Vraag informatie aan
© Foto's PattyPeppe

Benodigde techniek

Als ophangpunt is een mobiele ophangpunt  het of een vaste punt mogelijk. Bij een vaste punt kan het doek niet zomaar eruitgehaald woorden. Wel kan het via een tweede punt en een katrol systeem aan de zijkant getrokken worden. 

• een hoogte van minimaal 5.50 m 
• gewichtstoelating ophangpunt: 400kg
• een vrij, vlak en bespeelbaar vloeroppervlak van Ø 2.50 m

Lengte optreden:
5 – 8 min als podiumact,
15 – 30 min als lounge-act

Vraag vandaag nog een offerte aan!

download technische rider