Nieuw Zicht

Op een plein staat een 6 m hoge rolsteiger. 

In plaats van werkende bouwvakkers ziet het publiek 4 hangmatten tussen de frames hangen. Hierin liggen 4 vrouwen te slapen. Eentje wordt wakker en de voorstelling begint. Wie is als eerst boven in de toren? Wie is het snelst beneden? Nemen de artiesten de juiste route op de steiger?  Of is de route een dagelijkse routine geworden en willen ze deze doorbreken? 

In de stijl van Cirque Niveau gemengd met de humor van Boom-Chicago geven de acrobaten de rolsteiger in scènes een nieuw gezicht. Soms lijkt het een flatgebouw te zijn, soms een parkbankje en dan weer het podium van een groot circus. 

Het publiek leeft mee met de artiesten en hun grote avonturen met kleine intieme momenten. 

Synchrone dans choreografieën op de verschillenden verdiepingen wisselen elkaar af met dynamische momenten langs de diagonale buizen. Ze hangen in, om en op de steiger of in lussen helemaal bovenin aan de buitenkant aan één hand met enkel de vrije betonnen vloer onder zich. Wow! Toch?

Nieuw Zicht is een verhaal dat zich afspeelt in het hier en nu. Handelingen die zich altijd zullen blijven herhalen in het leven. De realiteit wordt gedragen met plezier en verstand. Misschien een andere blik, een ander front met nieuwe ogen nieuw zicht creëren door en voor mensen.

Vraag informatie aan
Foto Martijn Beekman
Foto Martijn Beekman
Foto Martijn Beekman

Benodigde techniek

De Steiger wordt door ons zelf meegenomen en opgebouwd. Hij is van aluminium gemaakt met afmetingen van: 1,35 x 2,45 x 6,50 meter.

De benodigd vrij bespeelbaar vloer moet: 10,0 x 8,0 meter zijn.

Voor kleinschalige voorstellingen met een publiek tm 150 personen kan Flyingartwork het geluid verzorgen.

Lengte optreden:
10 of 30 min

Vraag vandaag nog een offerte aan!

download technische rider
Geen evenementen gevonden!
Geen evenementen gevonden!