Moondance

Onder de hemel vliegt een globe, een prachtige luchtbal met twee luchtacrobaten en de globe stijgt steeds hoger en hoger.

Op het hoogste punt begint een spectaculaire voorstelling en de artiesten maken schitterende bewegingen in en rond de globe. De moderne globe maakt van deze act een futuristische en betoverende act.

Moondance is een unieke lucht-act en maakt van ieder festival een spectaculair evenement. Deze magische act, een symbool van eenheid, saamhorigheid en kracht is een issue, actueler dan ooit. 

Een “wereldkogel” daalt naar de grond. De artiesten dromen van het symbool van eenheid. Zij ontwaken en verkennen nieuwsgierig de omgeving. Zij beginnen een betoverende dans met lange rode doeken en er ontstaan, als in een droom, twee vliegende zinnebeelden.

De artiesten stappen in de  kogel en stijgen weer naar het hoogste punt en ze lopen in een magische, opwaartse spiraal boven de toeschouwers.

Voor een extra spectaculair finale wordt deze act vaak met vuur effecten geboekt.

Moondance Kraanact
Moondance Kraanact
Moondance Kraanact
Upload Image...

Benodigde techniek

Als ophangpunt is een mobiele ophangpunt het meest geschikt. Voor binnen optredens is het een motortakel of een lier en voor buiten evenementen bijvoorbeeld een kraan.

• een hoogte van minimaal 12.00 m 

• aantal ophangpunten: 1 mobiele punt

• trekkracht ophangpunt: 1000kg

• een vrij, vlak en bespeelbaar vloeroppervlak:
zonder doeken: n.v.t.
met doeken: Ø 6.00 m

Lengte act: 5 – 15 minuten

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Download technische rider
Geen evenementen gevonden!
Geen evenementen gevonden!