Luchtacrobatiek Theatershows – Artiestenbureau Flying Artwork
foto's en teksten mogen niet worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van flying artwork
Home | Acts | Openair Spektakels

Openair Spektakels

Flyingartwork heeft naast de speciale openingsacts, acrobatiek- en eigen 'Concept & Creatie' acts: shows voor festivals en openlucht evenementen

Een greep uit onze openlucht shows:
Flying Globe: een high-flying spektakel met live muziek en vuur-effecten!
Hoog in de lucht vertonen de artiesten hun kunsten aan een vliegende globe. Dans en acrobatiek kunnen vergezeld gaan van live muziek en vuureffecten.

Flying Artwork wordt geleid door Sylvia Idelberger. Uit haar persoonlijke affiniteit voor moderne artistiek en grote evenementen ontstaan interessante ‘cross-overs’ op creatief vlak.

Flying Globe

Flying Globe is een show concept & spektakel hoog boven de hoofden van het publiek. De artiesten bewegen sierlijk in en rond de globe. De moderne globe in combinatie met doeken maakt van deze act een futuristische en betoverende act. De show heeft als extra element aan in het finale sensationele drops in de doeken en wordt vaak in combinatie met vuurwerk aangeboden. Ook live begeleiding van een violiste of zangeres is mogelijk.

 

Be Brilliant!

In een Aerial-Diamant schitteren onze acrobaten in een  samensmelting van spectaculaire balansfiguren, flexibiliteit en elegantie. Be Brilliant! Deze acrobatische show is geschikt als openingsact maar ook als aerial-lounge  en champagne-animatie entertainment.

Dit is een speciale act die voor bijzondere evenementen is ontwikkeld. De show kan door twee of drie acrobaten in een Duet of een Trio worden uitgevoerd, de styling desgewenst aangepast aan het thema of doel van uw evenement.


Wij wensen jullie veel plezier met het 'surfen' op onze website!  Voor meer informatie of een offerte neem gerust contact met ons op of bel naar 0615184469.

Informatie

Meer weten? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

// direct boeken >>