Luchtacrobatiek Theatershows – Artiestenbureau Flying Artwork
foto's en teksten mogen niet worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van flying artwork
Home | Nieuws

Nieuws

Flyingartwork heeft naast de speciale openingsacts, acrobatiek- en eigen 'Concept & Creatie' acts; shows voor festivals, bedrijfs- en privefeesten en openlucht evenementen. 

Een greep uit onze shows:

Flying LedDiamond

Met trots presenteerd Flying artwork de nieuwe en verbluffende act: Flying LedDiamond

Een waanzinnige acrobatiekshow met als middelpunt een zwevend kunstwerk in de vorm van een diamant! Terwijl de Diamant de danseressen moeiteloos door de lucht beweegt, word je betoverd door een indrukwekkend uitzicht.

Deze originele, innovatieve en visueel indrukwekkende act biedt entertainment van het hoogste niveau. Altijd en overal!

 

 

LED’UP THE WORLD

Deze prachtige nieuwe luchtshow, met mooie lichteffecten, is een verblindende en unieke creatie, die uitermate geschikt kan zijn voor uw bedrijfsfeest, evenement en/of privéfeest.

Vertical Walldance is een moderne show act, is breed inzetbaar en kan speciaal aangepast worden op elke locatie. Projecties tegen de muur geven deze act een heel sterke extra impact.

De artiesten dansen horizontaal tegen de muur terwijl ze abseilen met klimtouwen. Ook een verticale dans  door de acrobaten is mogelijk door gebruik te maken van hangende doeken die voor een kleurrijk en vrolijk beeld zorgen.

Dit creëert de illusie van wereld waarin de regels van de zwaartekracht niet meer gelden. Voor het publiek levert dat een fascinerend schouwspel op van 3-dimensionale acrobatiek!

Een indrukwekkende en spectaculaire showact. Geïnspireerd door de gebouwen en gevels van onze grote steden. Neem contact op voor meer informatie.

Vertical Walldance

Globe on Fire

Globe on Fire is een unieke lucht-act en maakt van ieder festival een spectaculair evenement. Deze magische act, een symbool van eenheid, saamhorigheid en kracht is een issue, actueler dan ooit.

Een “wereldkogel” daalt naar de grond. De artiesten dromen van het symbool van eenheid. Zij ontwaken en verkennen nieuwsgierig de omgeving.

Zij beginnen een betoverende dans met lange rode doeken en er ontstaan, als in een droom, twee vliegende zinnebeelden.

Be Brilliant!

In een Aerial-Diamant schitteren onze acrobaten in een  samensmelting van spectaculaire balansfiguren, flexibiliteit en elegantie. Be Brilliant! Deze acrobatische show is geschikt als openingsact maar ook als aerial-lounge  en champagne-animatie entertainment.

aerial-lounge  en champagne-animatie entertainment

 Dit is een speciale act die voor bijzondere evenementen is ontwikkeld. De show kan door twee of drie acrobaten in een duet of een trio worden uitgevoerd, de styling desgewenst aangepast aan het thema of doel van uw evenement.


Wij wensen jullie veel plezier met het 'surfen' op onze website!  Voor meer informatie of een offerte neem gerust contact met ons op of bel naar 0615184469.


 

Informatie

Meer weten? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

// direct boeken >>