Luchtacrobatiek Theatershows – Artiestenbureau Flying Artwork
foto's en teksten mogen niet worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van flying artwork
Home | Video

Videos van Flying Artwork Shows

Om een goede indruk te krijgen van de kwaliteit en sfeer van de acrobatische luchtshows van Flying Artwork kunt u hier videos bekijken van shows die wij in het verleden hebben uitgevoerd op diverse evenementen. De videos zijn onderverdeeld in 3 categorieën: grond acts, lucht acts en demonstraties / festival shows.

Heeft u interesse in het boeken van één van onze shows of wilt u meer informatie over het inhuren van artiesten, neem dan contact met ons op.

Grond Acts acrobatiek

De acrobatische grond shows van Flying Artwork kunt u boeken als openingsact, intermezzo of afsluitingsshow van uw evenement. U kunt onze artiesten ook voor een langere act inhuren, om uw publiek te entertainen. Flying Artwork levert zowel gechoreografeerde grondacts als maatwerk shows.

Lees meer...

Lucht Acts

Flying Artwork biedt luchtacrobatiek shows die worden uitgevoerd door de beste acrobaten in Nederland. De luchtshows kunt u boeken als solo act of groep  act. Ook kunt u een luchtshow op maat laten maken. Onze artiesten vliegen graag met uw wensen in de hoogte.

Lees meer...

Informatie

Meer weten? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

// direct boeken >>