Luchtacrobatiek Theatershows – Artiestenbureau Flying Artwork
foto's en teksten mogen niet worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van flying artwork
Home | Concept & Creatie

Concept & Creatie

Wilt u een acrobaat laten abseilen langs de eerste paal die geslagen is? Denkt u aan een act met een groep luchtacrobaten die vanaf een hoge kraan het publiek  verrassen bij de opening van een gebouw?

Maatwerk en showcreatie is iets wat Flying Artwork met passie en inlevingsvermogen voor haar klanten doet. We denken mee met uw wensen en ideeën en creëren hiermee een onvergetelijke belevenis voor het publiek. Wij beschikken over unieke showobjecten om een act een speciaal karakter te geven.


Bekijk bijvoorbeeld de Giant Jelly-Fish, de Duo Slang-Trapeze Act of onze Aerial Diamant.

De showcreaties worden op maat gemaakt binnen het thema of de doelstelling van uw evenement. Flying Artwork kan bovendien (delen van) de productie uit handen nemen bijvoorbeeld zorg dragen voor de techniek.

Een act duurt om te beginnen rond de 4 - 7 minuten. U kunt het zo eenvoudig of bont maken als u zelf wilt. Een voorstelling van circa 30 minuten is geen probleem.

 

Om de mogelijkheden voor uw evenement te bespreken, belt u met Sylvia 06 15184469 of vult u het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Informatie

Meer weten? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

// direct boeken >>