Luchtacrobatiek Theatershows – Artiestenbureau Flying Artwork
foto's en teksten mogen niet worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van flying artwork
Home | Acts | Solo Lucht Acts

Solo Lucht Acts

De acrobaten van Flying Artwork verrassen met hun hoogstaande en originele luchtacrobatiek. De meeste solo-acts kunt u ook boeken als groepsact of als duo/trio. U kunt onze artiesten inhuren voor een openingsact, highlight of slotact bij uw evenement. Wij passen in overleg de uitstraling en de muzikale omlijsting aan uw wensen aan. Voor informatie of boekingen klikt u hier .

LED’UP THE WORLD

Deze prachtige nieuwe luchtshow, met mooie lichteffecten, is een verblindende en unieke creatie, die uitermate geschikt kan zijn voor uw bedrijfsfeest, evenement en/of privéfeest.

Met enige trots presenteerd Flying Artwork de nieuwe en verbluffende LED’UP THE WORLD-act.

Deze prachtige nieuwe luchtshow, met mooie lichteffecten, is een verblindende en unieke creatie, die uitermate geschikt kan zijn voor uw bedrijfsfeest, evenement en/of privéfeest.

Lees meer...

Solo Tissue Act

Deze krachtige solo acts trekken de aandacht en zetten de toon op uw evenement.
Vanuit de hoogte voert de acrobaat aan doeken spectaculaire choreografieen uit, begeleid door (desgewenst Live!) muziek en eventueel (film)projecties voor een extra boeiend schouwspel. Muziek en eventuele visuele effecten zijn af te stemmen met maatwerk op het thema of de sfeer van uw evenement.

Lees meer...

Giant Jelly-Fish

De jelly fish is een eigen, bijzonder ontwerp van Flying Artwork dat het publiek al meerdere malen in vervoering bracht. Het is een abstracte 'Jelly-Fish' structuur waarin verschillende lucht-acrobatische shows mogelijk zijn.  Zie Concept & Creatie.

Lees meer...

Lus Acrobatiek

Verras uw publiek met een acrobatische show in een lus. Voor deze acts maken we gebruik van trapezetouw of lussen van tissuemateriaal of lycra. Een act in de lus is sfeervol en elegant. Vaak word deze act geboekt als lounge of animatie act.

Lees meer...

Flying Suitcase

Een unieke en bijzondere productie van Flying Artwork: de vliegende koffer!
Hiermee kan de klant vele kanten op. De koffer gaat 'op reis' met de artiest en het publiek reist mee. Een beeld dat zowel onderhoudend als poetisch is.
Hoog boven het publiek danst de acrobaat met de koffer.. Waarna plots de koffer in de lucht geopend wordt..

Lees meer...

Ring luchtacrobatiek

In en aan de ring vertoont de acrobaat een stijlvolle esthetische performance. De trapeze-ring of de ‘hoop’ is de basis van diverse solo- en duo acts. Daarnaast heeft Flying Artwork drie bijzondere symbolische en decoratieve variaties van de Aerial Ring ontwikkeld op de gewone trapeze ring.

Lees meer...

Harnas Flying

Een echte Flyingartwork special is het Harnas Flying. In het ‘harnas’ (een aangepast klimtuig) vertonen onze acrobaten indoor en outdoor kunsten op zeer grote hoogte, schijnbaar ‘los’ van de zwaartekracht.

In samenwerking met onze technici zetten we het spektakel volledig naar onze hand en wordt een ‘andere wereld' geschapen door geluid, projecties en choreografieen naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Het effect is een onvergetelijke en unieke show waar men nog lang over napraat.

Daarnaast integreert Flyingartwork ook shows waarbij we zelf video-beelden creeren die naadloos in elkaar overloopt en onvergetelijk uniek is.

Lees meer...

Informatie

Meer weten? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

// direct boeken >>