Luchtacrobatiek Theatershows – Artiestenbureau Flying Artwork
foto's en teksten mogen niet worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van flying artwork
Home | Acts | Solo Lucht Acts | Harnas Flying

Harnas Flying

Een echte Flyingartwork special is het Harnas Flying. In het ‘harnas’ (een aangepast klimtuig) vertonen onze acrobaten indoor en outdoor kunsten op zeer grote hoogte, schijnbaar ‘los’ van de zwaartekracht.

In samenwerking met onze technici zetten we het spektakel volledig naar onze hand en wordt een ‘andere wereld' geschapen door geluid, projecties en choreografieen naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Het effect is een onvergetelijke en unieke show waar men nog lang over napraat.

Daarnaast integreert Flyingartwork ook shows waarbij we zelf video-beelden creeren die naadloos in elkaar overloopt en onvergetelijk uniek is.

De illusionaire beelden spreken naar de verbeelding en kunnen goed gebruikt worden om een speciale boodschap (afgestemd op het evenement) aan het publiek over te brengen.

Bekijk hier de voorstelling ‘.Belder.’, een zeer succesvolle harnas acrobatiekshow waarbij de boodschap van de opdrachtgever, geluid, video en luchtacrobatiek waren geintegreerd. Flying Artwork maakte het complete storyboard met alle visuele, muzikale en choreografische aspecten.

Neem contact op voor meer informatie of boekingen.

Harnas-show Flyingartwork

Terug naar Solo Lucht Acts...

Informatie

Meer weten? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

// direct boeken >>