Luchtacrobatiek Theatershows – Artiestenbureau Flying Artwork
foto's en teksten mogen niet worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van flying artwork
Home | Acts | Solo Lucht Acts | Ring luchtacrobatiek

Ring luchtacrobatiek

In en aan de ring vertoont de acrobaat een stijlvolle esthetische performance. De trapeze-ring of de ‘hoop’ is de basis van diverse solo- en duo acts. Daarnaast heeft Flying Artwork drie bijzondere symbolische en decoratieve variaties van de Aerial Ring ontwikkeld op de gewone trapeze ring.

Acrobatische Ring shows

Flying Artwork heeft verscheidene originele luchtshow objecten ontworpen & geproduceerd. Een voorbeeld zijn 3 verschillende soorten trapezeringen of aerial hoops. Alle met unieke kwaliteiten.

Infinity Ring
Deze ring verbeeldt de oneindige factor van de lemniscaat en de Moebiusring in één : Panta Rhei en de oorsprong van al het leven. De Infinity-Ring kan zowel met een sierlijke Solo als Duo acrobatische show uitgevoerd worden.

 

Ring-Ornamental
Een sfeerrijk versierde ring. Deze ring is zeer geschikt voor lounge en animatie acts, waarbij de artiesten bijvoorbeeld champagne uitschenken vanuit de lucht. Deze ornamentale ring is in  2 verschillende kleuren verkrijgbaar..

 riing animatie act

3D-Ring

Zoals de naam al doet vermoeden: nieuwe driedimensionale beelden kunnen in de lucht ontstaan met deze ring. Ook gebruiken wij de 3D ring vaak om een andere, b.v. verrassende doeken act te starten. Acts zijn hier zowel als Duo en  Solo beschikbaar!

openingact thema water

Aerial Ring

Luchtacts in de ring zijn altijd spetterend. Het publiek geniet van de het vrije en vliegende gevoel tussen de performer in de ring en de afstand naar de grond. Anders dan bij de doeken raakt de ring de grond niet, dus de acrobate vliegt echt, met sierlijke bewegingen boven het publiek. Boeken mogelijk als Solo en groepact.

aerial hoop luchtring

Voor meer informatie of boekingen kunt u contact met ons op te nemen.

 

 

Terug naar Solo Lucht Acts...

Informatie

Meer weten? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

// direct boeken >>