Luchtacrobatiek Theatershows – Artiestenbureau Flying Artwork
foto's en teksten mogen niet worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van flying artwork
Home | Acts

Acrobatische Acts van Flying Artwork

 

Bolero Duet luchtacrobatiek

 

  

Hier vindt u alle acrobatische theatershows van Flying Artwork, ondergebracht in drie hoofdcategorieën:  solo acts, groep acts en grond acts. Alle acrobatiek acts zijn originele producties van Flying Artwork. U kunt een bestaande act boeken, bijvoor-beeld als openingsact of afsluitings-handeling bij uw evenment en thema. U kunt ook op verzoek een originele acrobatische show laten maken, zodat de show goed aansluit bij uw evenement. Daarbij kunt u het zo eenvoudig of bont maken als uzelf wilt. Een voorstelling van circa 30 minuten is hierbij geen probleem.

Wilt u meer informatie over het inhuren van artiesten of wilt u een show boeken, neem dan contact met ons op of direct bellen met Sylvia, de artistieke leidster van Flying Artwork 0615184469 .

     


Groep Acts in de lucht

Flying LedDiamond

Prachtig afgestemd samenspel staat centraal in deze acts met twee, drie, vier of meer artiesten. Timing, samenwerking en balans van de acrobaten in combinatie met kleurrijke zwevende Flying Artwork objecten zorgen voor een spetterend mooie en onderhoudende acrobatische show.  

Lees meer...

Solo Lucht Acts

De acrobaten van Flying Artwork verrassen met hun hoogstaande en originele luchtacrobatiek. De meeste solo-acts kunt u ook boeken als groepsact of als duo/trio. U kunt onze artiesten inhuren voor een openingsact, highlight of slotact bij uw evenement. Wij passen in overleg de uitstraling en de muzikale omlijsting aan uw wensen aan. Voor informatie of boekingen klikt u hier .

Lees meer...

Openair Spektakels

Flyingartwork heeft naast de speciale openingsacts, acrobatiek- en eigen 'Concept & Creatie' acts: shows voor festivals en openlucht evenementen

Een greep uit onze openlucht shows:
Flying Globe: een high-flying spektakel met live muziek en vuur-effecten!
Hoog in de lucht vertonen de artiesten hun kunsten aan een vliegende globe. Dans en acrobatiek kunnen vergezeld gaan van live muziek en vuureffecten.

Lees meer...

Grond Acts

Bij acrobatische grond acts gaan we de hoogte in vanaf de grond!  Daarbij kan in de choreografie ook dans, theater en acrobatische hoogstandjes elkaar afwisselen. Afhankelijk van de act en de doelstelling voor de klant. Ook zeer geschikt voor openingacts, maar ook intermezzo shows en bijzondere animaties.

Wonderlijke kostuums en sfeervolle achtergronden maken deze shows tot een bijzondere ervaring met perfecte muziek. Live of op band. De grond acts kunnen zowel solo, duo of als group act worden uitgevoerd, afhankelijk van het type grond act & wens klant.

Lees meer...

Kerst & Wintersfeer

Wij kunnen diverse magische en originele acrobatische Kerstshows verzorgen voor uw Kerst evenement. Uiteraard ook zeer geschikt voor uw Nieuwjaars borrel e.d. We denken hierin graag met u mee.

Lees meer...

Informatie

Meer weten? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

// direct boeken >>