Luchtacrobatiek Theatershows – Artiestenbureau Flying Artwork
foto's en teksten mogen niet worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van flying artwork
Home | Acts | Groep Acts in de lucht

Lucht acrobatische Groep Acts

Prachtig afgestemd samenspel staat centraal in deze acts met twee, drie, vier of meer artiesten. Timing, samenwerking en balans van de acrobaten in combinatie met kleurrijke zwevende Flying Artwork objecten zorgen voor een spetterend mooie en onderhoudende acrobatische show.  

Let op! Boeking van onze groep acts geschiedt minimaal 4 weken van te voren, dit i.v.m. de voorbereidingstijd van de productie en acrobaten.

 

Flying LedDiamond

Flying LedDiamond

Een waanzinnige acrobatiekshow met als middelpunt een zwevend kunstwerk in de vorm van een diamant! Terwijl de Diamant de danseressen moeiteloos door de lucht beweegt, word je betoverd door een indrukwekkend uitzicht. Deze originele, innovatieve en visueel indrukwekkende act biedt entertainment van het hoogste niveau. Altijd en overal.

Lees meer...

Tissue Shows

tissu doeken act Groep

Een solo tissue act is al heel stijlvol en boeiend voor het publiek, kunt u nagaan wat u met een groepsshow in huis haalt! Alles wat wij als SOLO Tissue Act te bieden hebben, kunnen wij ook als groepshow uitvoeren. Synchroon, in canon of een combinatie hiervan. Het geeft een heel bijzonder effect, de verschillende doeken uit de hoogte die op zich al een adembenemende aanblik bieden.

Lees meer...

Lucht Diamant Show

lucht acrobatiek show in diamant

In een speciaal door Flying Artwork ontworpen object, de Aerial-Diamant, schitteren onze acrobaten in een samensmelting van spectaculaire balansfiguren, flexibiliteit en elegantie. Be Brilliant!

Lees meer...

Vertical Dance

Acrobatische Harnas Show Buiten

Een echte Flyingartwork special is het Harnas Flying - Vertical Dance of ook bekend als muurdans. In het ‘harnas’ (een aangepast klimtuig) vertonen onze acrobaten indoor en outdoor kunsten op zeer grote hoogte of tegen een gevel aan, schijnbaar ‘los’ van de zwaartekracht.

Lees meer...

Duo Tissue

Vanuit een gracieuze stilte stijgen twee artiesten in dansende spiralen op, waarbij ze spelenderwijs de lucht met hun wapperende doeken betoveren. 

Lees meer...

Duo Ring

Flyingartwork voert met veel succes en plezier de bijzondere Duo-Ring act uit. (zie video)
Deze Ring act is ook beschikbaar als synchrone Ring-Duet, waarbij twee ringen naast elkaar hangen.

Lees meer...

Duo Magic Suitcase

Een unieke en bijzondere productie van Flying Artwork: de act met de vliegende koffer!
Hiermee kan de klant alle kanten op. De koffer gaat 'op reis' met de artiesten en het publiek reist mee.

Lees meer...

Duo Slang Trapeze Act

De 'Slang-Trapeze' is ook een origineel ontwerp van Flying Artwork. Bij deze trapeze act dansen de dames een balansspel van symmetrie en a-symmetrie met bijzondere expressie & flexibilitiet op fantasievolle muziek.

Lees meer...

Informatie

Meer weten? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

// direct boeken >>