Luchtacrobatiek Theatershows – Artiestenbureau Flying Artwork
foto's en teksten mogen niet worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van flying artwork
Home | Acts | Groep Acts in de lucht | Tissue Shows

Tissue Shows

Een solo tissue act is al heel stijlvol en boeiend voor het publiek, kunt u nagaan wat u met een groepsshow in huis haalt! Alles wat wij als SOLO Tissue Act te bieden hebben, kunnen wij ook als groepshow uitvoeren. Synchroon, in canon of een combinatie hiervan. Het geeft een heel bijzonder effect, de verschillende doeken uit de hoogte die op zich al een adembenemende aanblik bieden.

Van dinner gala's tot openingen en vele andere gelegenheden (zie foto): een tissue show met een groep acrobaten optreden geeft een bijzondere sfeer aan uw evenement. Stelt u zich voor: boven de dinerende gasten vliegen sierlijke acrobaten door de lucht.

Lucht-acrobatiek groep , Flyingartwork


Groeps Doeken-Act op de Bolero !

Soms treden we zelfs in een Sporthal op. Geen locatie is te gek voor ons. We hebben met praktisch elk soort Locatie show & riggings ervaring: Ahoy, NDT-Theater, Gelredome, Grote kerk op de Dam, Boten, Nieuwe Luxor Theater, DJ Tiesto, Hotel Arena, Ministerie van BZK, Fabrieken, Sport paleis, Olympisch stadion Athene en India etctera. Tot en met allerlei Straat-Theater locaties aan toe. Niets is voor ons te gek. Alles wordt met gelijke inzet voorbereid & uitgevoerd.

Neem contact met ons op voor informatie en boekingen. Bekijk ook:

TIP: Bekijk videos van onze Tissu Acts om een kleine indruk te krijgen van wat de mogelijkheden zijn voor uw evenement.

Terug naar Groep Acts in de lucht...

Informatie

Meer weten? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

// direct boeken >>