Luchtacrobatiek Theatershows – Artiestenbureau Flying Artwork
foto's en teksten mogen niet worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van flying artwork
Home | Acts | Grond Acts

Acrobatische Grond Acts

Bij acrobatische grond acts gaan we de hoogte in vanaf de grond!  Daarbij kan in de choreografie ook dans, theater en acrobatische hoogstandjes elkaar afwisselen. Afhankelijk van de act en de doelstelling voor de klant. Ook zeer geschikt voor openingacts, maar ook intermezzo shows en bijzondere animaties.

Wonderlijke kostuums en sfeervolle achtergronden maken deze shows tot een bijzondere ervaring met perfecte muziek. Live of op band. De grond acts kunnen zowel solo, duo of als group act worden uitgevoerd, afhankelijk van het type grond act & wens klant.

Ballerinas

Het mooie ballet van Flying artwork

Een prachtige dans met zeer stijlvolle bewegingen. Prachtig stijlvol en exoressief dansen de ballerinas door het publiek.

De kleur van de kostuums kan ook in het wit worden uitgevoerd.

Lees meer...

German Wheel

German Wheel

Als een bewegend superwiel, een prachtige show met 1 of 2 artiesten en het wiel rolt als een trein heen en weer over het podium. Deze voorstelling is een mix van verschillende  technieken, een fusie tussen de acrobaten en de extensie van het lichaam wat tot leven komt in het wiel.  GERMAN WHEEL is een spectaculaire voorstelling en de artiesten maken schitterende bewegingen, terwijl ze het hele podium bestrijken.  

Lees meer...

Contorsie Handstand Extravaganza

Handstand act, openings-act, openingshow, grond-acrobatiek, openingevenement

Deze bijzondere Grond-acrobatische contorsie act is een versmelting van verschillende hoogstaande technieken op prachtige creatieve en stijlvolle wijze van Flyingartwork. Op een exclusief hiervoor gebouwde hoge handstand-sokkel

Lees meer...

Duo Contrastada

Een prachtige acrobatische dans Zeer stijlvolle en meeslepende choreografie. Prachtig stijlvol en expressief uitgevoerd door onze dans-acrobaten. De minimale hoogte hiervoor is ca 5 meter.

Lees meer...

Rolling Angels

Kerst engelen, animatie-act, animatie-acrobatiek, kers-act, kerst-show, engel

Bijzondere mobiele (Kerst)acts op de grond met onze dansers. 'Angels on wheels'...!

Lees meer...

Phoenix Grond acrobatiek

Onze Phoenix Grond acrobatiek Act is een indrukwekkende en meeslepende choreografie van hoog technisch acrobatisch niveau.

Lees meer...

Tango Contemporain & Moulin Rouge

Tango Contemporain is een nieuwe aanwinst van Flyingartwork. Beginnend met een prachtig ingetogen Argentijnse Tango barst deze Choregrafie verrassend los in 'Tango Contemporain'. Tot groot plezier en indrukwekkend voor het publiek !

Lees meer...

opening cancer center

Informatie

Meer weten? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

// direct boeken >>