Luchtacrobatiek Theatershows – Artiestenbureau Flying Artwork
foto's en teksten mogen niet worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van flying artwork
Home | Acts | Grond Acts | German Wheel

German Wheel

Als een bewegend superwiel, een prachtige show met 1 of 2 artiesten en het wiel rolt als een trein heen en weer over het podium. Deze voorstelling is een mix van verschillende  technieken, een fusie tussen de acrobaten en de extensie van het lichaam wat tot leven komt in het wiel.  GERMAN WHEEL is een spectaculaire voorstelling en de artiesten maken schitterende bewegingen, terwijl ze het hele podium bestrijken.  

Het prachtige wiel, in combinatie met spannende bewegingen, maakt van deze act een futuristische en betoverende act. Met een totale controle over het wiel, weten de artiesten spins in een 360 graden uitvoering te maken in combinatie met acrobatische figuren en verrassende moves. De grote finale is een prachtig schouwspel van evenwicht en visuele schoonheid en maakt samen een emotionele voorstelling.

Er kunnen 2 voorstellingen gespeeld worden op uw festival of evenement, in een dagdeel van 4 uur. De vereiste minimale hoogte is 4 meter en de grondoppervlakte 1 x 4 meter. Tussen de optredens is een minimale pauze van 100 minuten nodig.
 
Tijdsduur optreden 6 minuten Impressie van German Wheele via:            

https://www.youtube.com/watch?v=kYLVIdY5mQI

Terug naar Grond Acts...

Informatie

Meer weten? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

// direct boeken >>