Luchtacrobatiek Theatershows – Artiestenbureau Flying Artwork
foto's en teksten mogen niet worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van flying artwork
Home | Team

Team

Leiding

Sylvia Idelberger

Luchtdanseres, acrobate, conceptontwikkelaar, choreografe en artiestenmanager. Sylvia is van oorsprong Duitse en werkt al sinds 15 jaar als luchtacrobaat. Zij nam de leiding over artiestenbureau Flying Artwork over van Juliette Dormaar in 2015, met wie ze voor die tijd lange tijd nauw samenwerkte. Sylvia heeft bijzonder veel ervaring met het ontwikkelen, en uitvoeren van concepten en voorstellingen en brengt met haar originele projecten voor evenementen en festivals professionele artiesten met een gemêleerde achtergrond van acrobatiek en dans bij elkaar en laat ze samensmelten in unieke Flyingartwork producties & shows.

 

Het Flying Artwork Team
Flying Artwork werkt met een krachtige kern van zeer professionele (freelance) artiesten waarmee producties en unieke shows worden uitgevoerd onder de leiding van Sylvia Idelberger. Boeking van artiesten zoals dansers, acrobaten, musici, componisten, alsook goede technici op het gebied van theater en acrobatiek, wordt voor iedere show geheel verzorgd door Flying Artwork.

Kortom:

Wij zijn een sterk en groeiend creatief bedrijf dat uw opdracht omarmt met inspiratie en toewijding om er een onvergetelijke ervaring van te maken voor uw publiek. Multimediale shows, luchtacrobatiek, grondacrobatiek, solo acts of groep acts: u kunt voor een grote verscheidenheid aan evenementen artiesten inhuren bij Flying Artwork. Flying Artwork heeft de expertise, ervaring en het netwerk in huis om een prachtig programma samen te stellen inclusief de technische aspecten ervan. 

In de Flying Artwork producties kunt u onder meer de volgende artiesten zien schitteren:

  • Gabriela Bartonkova  (Dans & Luchtacrobatiek);
  • Janneke van Amelsvoort (Dans & Acrobatiek);
  • Renske Endel (Luchtacrobatiek & Grondacrobatiek);
  • Laura Stullich (Acrobatiek & Germanwheel ),
  • Boy Looijen (Acrobatiek & Germanwheel ),
  • Leila Kockenberger (grond + lucht-acrobatiek),
  • Maedy Tol (zang),
  • Waldin Roes (opera),

... en natuurlijk Sylvia zelf.

Informatie

Meer weten? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

// direct boeken >>