Luchtacrobatiek Theatershows – Artiestenbureau Flying Artwork
foto's en teksten mogen niet worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van flying artwork
Home | Nieuws | Flying LedDiamond

Flying LedDiamond

Met trots presenteerd Flying Artwork de nieuwe en verbluffende Flying LedDiamond-act.

 

Een waanzinnige acrobatiekshow met als middelpunt een zwevend kunstwerk in de vorm van een diamant! Terwijl de Diamant de danseressen moeiteloos door de lucht beweegt, word je betoverd door een indrukwekkend uitzicht. Deze originele, innovatieve en visueel indrukwekkende act biedt entertainment van het hoogste niveau. Altijd en overal.

Flying LedDiamond is een innovatief kunstwerk in de vorm van een diamant, dat voorzien is van talloze bedienbare ledlichtjes. Door het combineren van inspirerende hedendaagse techniek met de elegantie en dynamiek van luchtacrobatiek zijn wij erin geslaagd om een sensationeel visueel spektakel te creëren.

 

 

Onze danseressen
Onze uitmuntende luchtdanseressen zullen je ademloos achterlaten met hun soepele en ongelooflijke bewegingen. Ervaar hoe ze de zwaartekracht trotseren terwijl ze moeiteloos door de schitterende Flying LedDiamond zweven. Je zult helemaal versteld staan door hun fantastische choreografie.

 

diamond-closeup

 

Onze Diamant
Alle onderdelen van de LedDiamond kunnen afzonderlijk van elkaar worden verlicht! Zo variëren de lichteffecten van dynamische urban led-ritmes tot rustgevende en mystieke kleurgolven. En alle lichten inclusief de stroomvoorziening zijn ingebouwd in de Diamant zelf en kunnen op afstand worden bediend. Hierdoor functioneert de Diamant helemaal onafhankelijk, waardoor de show altijd en op elke plek kan plaatsvinden.                        

 


Boek onze show!

De wervelende Flying LedDiamond show zal op iedere toeschouwer in het publiek grote indruk maken. Maar dat is niet het enige: als een opvoering van onze danseressen niet nodig is, kan de Diamant ook afzonderlijk gebruikt worden, als een schitterend decoratief kunstobject.

Flying LedDiamond is geschikt voor een internationaal publiek van alle leeftijden en kan worden aangepast aan elk willekeurig evenement. Dus boek onze show voor een werkelijk onvergetelijke ervaring!

 


Informatie

Meer weten? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

// direct boeken >>