Luchtacrobatiek Theatershows – Artiestenbureau Flying Artwork
foto's en teksten mogen niet worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van flying artwork
Home | Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Welkom bij Flying Artwork, het artiestenbureau voor al uw A-klasse shows met betrekking tot: luchtacrobatiek, grond-acrobatiek, dans, theater, muziek en alle mogelijke mengvormen van deze disciplines.

Over Artiestenbureau Flying Artwork

Sylvia Idelberger is de creatieve manager van Flying Artwork sinds november 2015.  Zij is van origine Duits, woont en werkt met haar gezin in Amsterdam en treed al sinds 2005 zelfstandig als luchtacrobaat en performer op. Zij heeft een groot internationaal netwerk aan artiesten en een rijke ervaring als artiest, choreograaf, coach, stagemanager en rigger.

Artiestenbureau Flying Artwork is in 2001 opgericht door Juliette Dormaar, internationaal bekend acrobate, artieste en choreografe.

Flying Artwork heeft alle specialismen, techniek en disciplines in eigen beheer. Hierdoor kan Flying Artwork maatwerk theater en evenementenshows aanbieden tegen scherpe prijzen.

"Imagine, create, innovate" zijn de 3 belangrijkste uitgangspunten van Flying Artwork. Deze kwaliteiten gelden ook voor de begeleiding van artiesten en het inhuren van artiesten als artiestenbureau. Hierdoor krijgt elke klant een unieke ervaring mee en worden alle acrobatiek acts nauwkeurig afgestemd op het specifieke event. In overleg met u kunnen wij bijvoorbeeld een originele openingsact of slotact voor uw evenement bedenken en organiseren. Sylvia heeft zowel op het vlak van: uitvoering, organisatie en qua concept/choreografie zeer goede referenties.

Naast algemene acts hebben wij veel seizoensgebonden shows op het gebied van acrobatiek, dans en luchttheater. Vraag gerust informatie aan over onze kerstshow mogelijkheden en kerst evenementen. Zie onze referenties en media pagina en voor meer informatie over onze shows.

High Profile Shows

Flying Artwork staat met haar jarenlange ervaring en het produceren van vele ‘high-profile’ shows in de evenementen & festival wereld voor hoge klasse en originaliteit van luchtacrobatiek, show-design en uitvoering. Wij leveren sterke event-belevenissen die uniek en custom-made zijn. Onder onze klanten bevinden zich ook verscheidene VIP’s.

Een groot deel van onze shows is maatwerk. Bedrijven doen vaak meerdere malen zaken met ons omdat we een hoge tevredenheidsscore hebben en we daarbij elke keer weer een uniek concept neerzetten. De shows van ons entertainmentbureau inspireren het publiek op indrukwekkende & gepassioneerde wijze. Met zeer sterke en buitengewone show producten die goed passen bij het betreffende event, geven wij extra kracht en diepte aan de boodschap die de klant wil uitdragen.

Flying Artwork is als entertainmentbureau gespecialiseerd in zogenaamde high-light shows: openingshandeling, afsluitingen, gala's, evenementen, presentaties, beurzen, congressen, concerten, kerstshow, nieuwsjaars gala, feestdagen etc.

Zie de referenties voor een kleine greep van high-profile grond- en luchttheater shows. Ook voor het inzetten van ondersteunende shows die meer op de achtergrond spelen maar net de sfeer van het event een stuk omhoog tilt. Al wat de klant wil, maar dan wel met de zorg en de kwaliteit van Flying Artwork! Wilt u meer informatie over optredens, custom made shows of het inhuren van artiesten van Flying Artwork, vul dan vrijblijvend ons contactformulier in of bel +31(0)615184469.

Informatie

Meer weten? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

// direct boeken >>