Luchtacrobatiek Theatershows – Artiestenbureau Flying Artwork
foto's en teksten mogen niet worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van flying artwork
Home | Acts | Groep Acts in de lucht | Vertical Dance

Vertical Dance

Een echte Flyingartwork special is het Harnas Flying - Vertical Dance of ook bekend als muurdans. In het ‘harnas’ (een aangepast klimtuig) vertonen onze acrobaten indoor en outdoor kunsten op zeer grote hoogte of tegen een gevel aan, schijnbaar ‘los’ van de zwaartekracht.

In samenwerking met onze technici zetten we het spektakel volledig naar onze hand en wordt een ‘andere wereld' geschapen door geluid, projecties en choreografieen naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Het effect is een onvergetelijke en unieke show waar men nog lang over napraat.

De illusionaire beelden spreken naar de verbeelding en kunnen goed gebruikt worden om een speciale boodschap (afgestemd op het evenement) aan het publiek over te brengen.

Op het foto zie je een zeer succesvolle harnas acrobatiekshow waarbij de boodschap van de opdrachtgever, geluid, video en luchtacrobatiek waren geintegreerd. Flying Artworkwas hier verantwoordelijk voor het complete storyboard met alle visuele, muzikale en choreografische aspecten.

Terug naar Groep Acts in de lucht...

Informatie

Meer weten? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

// direct boeken >>