Luchtacrobatiek Theatershows – Artiestenbureau Flying Artwork
foto's en teksten mogen niet worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van flying artwork
Home | Bedrijf-Clinics

Bedrijf-Clinics

Voor uw bedrijf of uw onderneming is het belangrijk dat u gezonde mensen hebt die zich prettig voelen en die uw bedrijf gezond houden of maken. Maar vooral gaat het om uw personeel de mogelijkheid te bieden lekker te onspannen en actief en creatief bezig te zijn door middel van bijzondere bewegingsworkshops. Onze gediplomeerde trainers bieden clinics en workshops aan voor uw evenement of bedrijf op het gebied van:
- Partner-acrobatiek, Lucht-acrobatiek
- (Mindful) Yoga clinics en zelfs: Aerial-Yoga clinics.
Wat zeer inspirerend, verfrissend en stimulerend is voor de team-geest en het welzijn van iedere werknemer. En een heel feestelijke ervaring zal zijn voor uw personeel !

Yoga en Acrobatiek Docenten
De acrobatiek workshops en yoga clinics worden op maat geleverd. Onze trainers en professionele acrobaten hebben een achtergrond op het gebied van: Cirque du Soleil master-classes, Gediplomeerd Internationaal Yoga docent, Yoga Alliance. Gediplomeerd coach aanwezig m.b.t grond-acrobatiek, lucht-acrobatiek en Yoga & Dans/bewegings-therapie.

Workshops Combineren
Tevens is een combinatie van boven genoemde workshops mogelijk bij een gemeleerd gezelschap : zodat iedereen aan zijn trekken komt. Last but not least: Hierna volgt nog de mogelijkheid om een (informele) maar zeer inspirerende presentatie uit te voeren door & voor de deelnemers! Kortom: zeer waardevolle ervaringen waar iedereen nog lang op zal kunnen teren. Plezier, samenwerking, vertrouwen in je zelf en in de ander, contact met je zelf en compleet in het hier en nu aanwezig. Dit op een veilige en inspirerende wijze:
Het zijn aspecten die iedereen als erg waardevol beschouwt en in onze workshops aan bod komen.

Neem voor meer informatie over acrobatische en yoga clinics, zoals de algemene voorwaarden, details en prijzen (op basis van offerte), contact met ons op via ons contactformulier. Wij vertellen u graag over de vele mogelijkheden.